Celebhírek

Lilu bulvártörténeti villantással búcsúzott Floridától

A népszerű tévés műsorvezető a Mount Everest megmászását pihente ki a nyugati parti turistaparadicsomban.

2017.04.23 19:45ma.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Lilu nemrég Badár Sándorral, Geszti Péterrel és a magyar Himalája-expedíció tagjaival együtt egészen a Mount Everest alaptáboráig felküzdötte magát.

A szöszi műsorvezető a megerőltető hegymászás után Floridában pihente ki magát a családjával, ahol a Disneylandtől kezdve a híres Sea Worldig mindent ki is próbáltak.

Lilu nyaralása számos pillanatát megosztotta a rajongóival az Instagramon. Legutóbb néhány igazán izgalmasra sikerült bikinis fotót tett, fel, amelyeken - szinte - mindent megmutat a bájaiból.

Íme!





Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.