Ebhűség

A forgalmas úton őrizte elcsapott társa tetemét egy kutya

A hűséges blöki perceken keresztül próbálta életre kelteni halott barátját.

2017.04.20 11:29ma.hu
Fotó: Weibo

Hosszú perceken keresztül őrizte elgázolt barátja tetemét egy kutya a kínai Sejcsang egyik forgalmas útjának kellős közepén - írja a Metro. A hűséges eb el nem mozdult volna a társa mellől, egy szemtanú szerint hosszú ideig próbálta mancsával rázogatva, orrával bökdösve életre kelteni, amikor pedig rájött, hogy már hiába, keserves vonyításban tört ki.

A szemtanú, egy Shao nevű férfi fotókat is készített a szívszaggató jelenetről. Mint a Weibo nevű közösségi oldalon írta, nem sokkal a baleset után, felbukkant a kutyák gazdája is, aki az ölében vitte el a tetemet az útról, a gyászoló blöki pedig csendben követte őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.