Fánk

Ferrarival csapatta a plázában az orosz expolitikus (videó)

Arhangelszk volt polgármestere YouTube-sztárrá avanzsált, amióta pár éve viharos körülmények között távozott a posztjáról. Imádja az extrém kunsztokat.

2017.04.14 11:19ma.hu

Alekszandr Donszkoj, Arhangelszk városának volt polgármestere néhány évvel ezelőtt bukta a székét, miután bejelentette, hogy indul Putyin ellen az aktuális választáson, és hirtelen bekasztlizták hivatali visszaélés és korrupció gyanújával.

Miután kiengedték, felhagyott a politikával és YouTube-ernek állt, a csatornáján jó néhány többszázezres elérést produkáló videó látható.

Köztük legújabb alkotása is, amelyben egy Ferrarival driftelt és fánkolt egy bevásárlóközpont folyósóin, az ott posztoló biztonsági őrök nagy rémületére.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.