Programajánló

Állatbemutatók és játékos programok a tavaszi Budakeszin

Tojáskeresés, játékos ismeretterjesztés, kecskeügyességi show és állatbemutató is várja a családokat a tavaszi szünetben, csütörtöktől keddig a Budakeszi Vadasparkban.

2017.04.12 22:30MTI

Csütörtökön és kedden tíz órától a környezeti neveléssel, természetvédelemmel és természettudományos ismeretterjesztéssel foglalkozó Pangea Egyesület Szelídek és vadak című egész napos előadásán vehetnek részt a látogatók - olvasható a Budakeszi Vadaspark tájékoztatójában.

Az Állatijó bemutató című interaktív állatshow pénteken, szombaton és vasárnap szórakoztatja a közönséget, míg a szombati Kecskeügyességi show-ban a szakértők bemutatják, hogy mire képes ez a háziállat, amelyből több egyed is megtalálható a parkban.

Vasárnap a vadaspark standja mellett húsvéti tojáskereső vetélkedő is szerepel a programban. Mint írják, a tíz órától kezdődő játékban a főbejárattal szemben felállított "Nyomozzunk" pultnál elvehető menetlevéllel együtt lehet részt venni. A vadasparki séta során a gyerekeknek a papírtojásokon olvasható kérdésekre kell helyes választ adniuk. A legügyesebbek különféle húsvéti meglepetésekben részesülnek.

Mindezek mellett szombattól hétfőig nyuszi- és kecskesimogató várja egész nap a parkba látogató közönséget - írták a tájékoztatóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.