Programajánló

Most simán átsétálhat száraz lábbal a Duna alatt Nagymarosnál

Ismét megnyílik az érdeklődők számára a Magyarországon kuriózumnak számító alagút.

2017.04.11 12:36ma.hu

Április 22-én és 23-án ismét megnyílik az érdeklődők számára a Magyarországon kuriózumnak számító, 550 méter hosszú, alig 3 méter széles alagút a Duna medrében, amely Visegrádot és Nagymagymarost köti össze.

Visegrádon megtekintheti az alagút és a bős-bagymarosi vízlépcső építését feldolgozó tematikus tárlatot, a nagymarosi oldalon pedig egy rendhagyó tanösvényen megismerkedhet a helyi élőkultúrával és állatvilággal.

A jelentkezés limitált! A Duna Menti Regionális Közmű Zrt. kizárólag elektronikus formában fogadja a jelentkezéseket április 12-én éjfélig, az alagut@dmrvzrt.hu e-mail címen. Az ez után beérkező jelentkezéseket sajnos nem tudják figyelembe venni. A létesítmény műszaki adottságai és balesetvédelmi okok miatt kizárólag a jelentkezés sorrendjében tudják a látogatók igényeit teljesíteni.

Bővebb információk itt.

Fotó: Turista Magazin/Gulyás Attila


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.