Sztárszáj

Majka: Legszívesebben pénzt sem fogadtam volna el

A rapper remekül érezte magát az Ábel Anita vezette tévés vetélkedőben.

2017.04.10 16:47ma.hu
Fotó: TV2

Hétfőn este folytatódik a TV2 Extrém Activity című műsora Ábel Anita vezetésével. Az első adásban Majka, Curtis és Pápai Joci szerepel, az előzetesekből kiderült, hogy a zenészek nagyon jól érezték magukat a felvételek során.

"Nagyon ritkán van olyan tévéműsor, amiért az ember legszívesebben pénzt sem fogadna el, annyira jól érzi magát. Feltöltődni mentem oda. Olyan élményben volt részem, amit sajnáltam volna, ha kihagyok. A nézőknek is azt mondom, hogyha kihagyják, akkor nem normálisak, mert ilyet nem sokszor látni" - áradozott Majka a 24.hu-nak.

A rapper problémáját barátja és kollégája, Curtis sem hagyhatta szó nélkül. "Azt mondtad, hogy ingyen is vállaltad volna. Én ezt megoldom, nekem utalják a te gázsidat is" - vettette fel tréfásan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.