Sztárpletyka

Mel B 5 millió fontot és egy szigetet ajánlott bántalmazó férjének

A brit sajtó úgy tudja, a Spice-lány szeretné minél hamarabb letudni a válást.

2017.04.10 12:28ma.hu
Fotó: AFP

Ahogy arról mi is beszámoltunk Mel B, a Spice Girls egyik tagja beadta a válópert. Az énekesnő szörnyű történeteket mesélt férjéről, Stephen Belafonte-ról, aki állítólag tízéves együttélésük alatt rendszeresen bántalmazta és fenyegette - ezért a bíróság távoltartási végzést is kiadott ellene.

A Daily Mail szerint a sztár szeretne mihamarabb pontot tenni a válás végére, ezért meglehetősen gavalléros apanázst: 5 millió fontot és egy magánszigetet ajánlott a férjének, ha az vállalja a teljes titoktartást. Még nem tudni, Belafonte elfogadja-e az ajánlatot, csak annyi biztos, hogy korábban férjtartást és közös gyerekfelületi jogot követelt az énekesnőtől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.