Tévé

Györfi Pál bukta az állását

A népszerű mentőszóvivő a Nagy Duett miatt kénytelen új munkahely után nézni.

2017.04.05 08:12MTI

A nézőknek nem igazán tetszett Györfi Pál és Fábián Juli KFT-feldolgozása, ezért az első adás után kiejtették őket a Nagy Duettből. A tetejébe Györfi a műsor miatt a konkurens RTL Klubnál is felmondott, ahol vasárnaponként az Egészségkalauz című műsort vezette Valkó Eszterrel - írja az NL Cafe.

"Nagy élmény volt Fábián Julival és egy ilyen profi csapattal együtt dolgozni. Rossz érzés volt kiesni, és nem udvariasságból mondom, hogy nagyon tetszett a többiek produkciója, izgatottan várom, most már nézőként a folytatást" - mondta Győrfi a Borsnak.

"Bár már többször szerepeltem szórakoztató produkciókban is, mégis egyértelmű, hogy a tévézésben számomra elsősorban az egészségügyi műsorok jelentik a hazai terepet, így ugyan most A Nagy Duett kapcsán átmenetileg abbahagytam a műsorvezetést, bizonyára lesz majd folytatás. Hogy hol, hogyan és mikor, ez - hogy stílszerű legyek - még a jövő zenéje" - tette hozzá a szóvivő.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.