Nem csak az uborkafára

Lilu fantasztikus képeket posztol a Himalájáról

A népszerű műsorvezető Badár Sándorral, Geszti Péterrel és Klein Dávidékkal vette a nyakába a világ legmagasabb hegyét.

2017.04.03 13:38ma.hu

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk Lilu Badár Sándorral, Geszti Péterrel és más hírességekkel együtt részt vesz az idei Everest Expedícióban.

Az RTL Klub csinos műsorvezetője társaival együtt nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy Klein Dávid és csapata vezetésével megmássza a Himaláját.

Igaz, Liluék csak a Mount Everest alaptáboráig kísérik el a tapasztalt hegymászókat - de ez már önmagában sem mindennapi teljesítmény.

Nem csoda, hogy a műsorvezető részletesen dokumentálja az utat: az elkészült képeket pedig az Instagramon osztja meg a követőivel.

Alább egy kis ízelítő, a további felvételeket ide kattintva nézheti meg.



Mintha az ég egy karnyújtásnyira lenne... #himalayas #happyplace

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,





Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.