Sztárhírek

Antonio Banderasnak szívrohama volt

A sztárt még januárban kellet kórházba szállítani. Azt mondja, most már kutya baja sincs.

2017.03.26 18:05próba
Fotó: AFP

Antonio Banderas szívrohamot kapott, de felépül - írja az Index. A színész még januárban kellett kórházba vinni, de a spanyol médiának nyilatkozva azt mondta, már jól érzi magát. "Január 26-án estem át szívrohamon, de nem volt súlyos és nem lettek komoly következményei" - nyilatkozta az 56 éves színész. Banderas azt is elmesélte, hogy három stentet (henger alakú dróthálót) ültettek be az artériáiba, de a dolog szerinte "korántsem volt olyan drámai, mint ahogy egyesek leírták".

A sztár egészségével kapcsolatos találgatások még januárban pattantak ki, amikor az angliai Surrey-ben lévő otthonából kórházba vitték, majd a múlt héten egy svájci klinikán tett látogatása miatt újra felerősödtek, de egészen mostanáig nem erősítették meg a szívrohamról szóló híreket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.