Celebhírek

Tizenkilenc éves feleségével kezdett új életet a Viszkis

Ambrus Attila egy kis, Budapest környéki kis faluban telepedett le, és egyszerű emberként éli a mindennapjait.

2017.03.16 14:10ma.hu
Fotó: MTI

Ambrus Attila 19 éves feleségével kezdett új életet egy Budapest közelében lévő kis faluban - írja a Story Magazin. Az egykori "Viszkis rabló" egyszerű életet él.

"Óvom a magánéletemet, és nem csak azért mert nem tartom magam közszereplőnek. A feleségemmel átlagemberként élünk, én kerámiákat készítek, még a börtönben tanultam ki a szakmát, ő meg ruhákat tervez és árul, kéthetente piacozunk, bepakolunk az autóba, és irány Pécs, Eger, Sátoraljaújhely, Baja... Egyszerű emberek vagyunk, kiváltságok, luxus nélkül" - mondta a Story magazinnak Ambrus.

A házaspár közösen vette új otthonát. Ambrus szeretné kipofozni a telken álló faházat, hogy végre láthassa a Napot is, miközben dolgozik, mivel erre korábban az alagsori műhelyében nem volt lehetősége.

A Viszkis fiatal felesége kerüli a nyilvánosságot, és állítólag rendszeresen házi krémessel kedveskedik neki, főz rá, olykor pedig fürdőnadrágjaihoz felkéri modellnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.