Celebész

Schobert Norbi szigorítana a drogpolitikán az öngyilkos rabló miatt

Nagy szerencse, hogy az update-péksütemények királya a drogpolitikához is remekül ért.

2017.03.16 12:55ma.hu

Schobert Norbert szerint a drogfogyasztás liberalizációja lehet az oka annak, hogy csütörtök hajnalban egy férfi négy benzinkutat rabolt ki az M7-esen, majd végzett magával . Legalábbis ezt lehet kiolvasni abból a Facebbok-bejegyzésből, amit nemrég osztott meg a Facebook-oldalán.



Tette ezt annak ellenére, hogy egyelőre senki sem állította, hogy a férfi kábítószer hatása alatt lett volna - ráadásul az elmúlt évek hazai drogpolitikáját nem a liberalizáció, hanem éppen ellenkezőleg, éppen a kriminalizáció jellemezte.

Abban ennek ellenére igaza van, hogy súlyos a helyzet, és ideje lenne tenni valamit a kábítószerek - azon belül is elsősorban az olcsó dizájnerdrogok - terjedése ellen, de hogy ennek mi köze ehhez a bűncselekményhez, azt talán csak a fitneszpápa tudja. Vagy ő sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.