Ejha!

Nemes bosszút állt a beszólogató autóson a vagány bringáslány (videó)

A férfi egy piros lámpánál kezdte zaklatni a csinos kerékpárost. Nem kellett volna.

2017.02.22 10:26próba

Nem mindennapi videót hozott nyilvánosságra a Metro: egy csinos kerékpáros lány durván megtorolta, hogy egy kisteherautó sofőrje minősíthetetlen hangnemben szólt be neki egy piros lámpánál.

A felvételt egy arra járó motoros kamerája rögzítette. A sofőr először el akarta kérni a lány telefonszámát, majd rögtön randizni is hívta. A lány rászólt, hogy hagyja békén, de a férfi nem tágított, sőt, miután a lány mérgében rácsapott az autójára, durván szitkozódni is kezdett.

Miután váltott a lámpa, mindketten elindultak. Amikor egy újabb pirosnál megint egymás mellé kerültek, a lány már nem várta meg, hogy a sofőr megint beszóljon neki, inkább nemes egyszerűséggel letépte a kocsi visszapillantóját.

Puszta kézzel!



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.