Sztárhírek

Harrison Ford kis híján egy Boeing tetején landolt a kisrepülőgépével (videó)

A színész véletlenül rossz leszállópályán tette le a gépét. Nem ez volt az első hasonló bakija.

2017.02.22 08:40ma.hu
Fotó: AFP

Harrison Ford a múlt héten kis híján egy, a felszállópályán taxizó Boeing 737-es tetején tette le a kisrepülőgépét - írja az NBC News.

A torony ugyan annak rendje és módja szerint megadta a színésznek a leszállási engedélyt, de ő véletlenül rossz leszállópályát nézett ki magának, így leszállás közben alig néhány méterrel a fedélzetén 110 utast és 6 fős személyzetet szállító utasszállító felett húzott el.

A 74 éves sztárnak nem ez volt az első ilyen fiaskója. 2015-ben súlyos sérüléseket szenvedett, amikor egy golfpályán kellett kényszerleszállást végrehajtania a kisgépével, és egyszer helikopterbalesetet is szenvedett.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.