Szálló por

Országszerte javult a levegő minősége

Keddre országszerte csökkent a légszennyezettség, már csak néhány északkeleti településen kifogásolt a levegő minősége a szálló por miatt.

2017.02.21 10:44MTI

A múlt héten több helyen szmogriadót is elrendeltek az önkormányzatok a levegő magas szállópor-koncentrációja miatt. Vasárnap Miskolcon és Nyíregyházán még veszélyesnek, hat további településen egészségtelennek minősítette a levegőt az Országos Közegészségügyi Központ (OKK).

Köd Salgótarján közelében február 14-én (Fotó: MTI/Komka Péter)

Kedden az OKK térképén már egy települést sem soroltak a veszélyes, sem az egészségtelen levegőminőségű települések közé. Vác, Salgótarján, Putnok, Sajószentpéter és Kazincbarcika levegője kifogásolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.