Influenza

Részleges látogatási tilalom a fehérgyarmati és a vásárosnaményi kórházban

Az influenzás megbetegedések megelőzése miatt részleges látogatási tilalmat rendelnek el szerdától a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő, valamint a vásárosnaményi kórház szülészet-nőgyógyászati, gyermek- és aneszteziológiai, valamint intenzív terápiás osztályain.

2017.02.14 15:11MTI
hirdetés

A megbetegedések csökkenése miatt szerdától részlegessé enyhül a korábban elrendelt teljes látogatási tilalom a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Szent István utcai és Sóstói úti telephelyén.

A látogatási tilalom továbbra is érvényben marad a nyíregyházi kórház szülészet-nőgyógyászati és újszülött részlegén, valamint gyermekosztályán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.