Társadalom

Vasárnap kezdődik a házasság hete

Országszerte és a határon túl több mint 250 előadással, kulturális programmal irányítják rá a figyelmet a házasság, a család fontosságára.

2017.02.09 11:57MTI

Vasárnap kezdődik a házasság hete; országszerte és a határon túl több mint 250 előadással, kulturális programmal irányítják rá a figyelmet a házasság, a család fontosságára - mondta Herjeczki Kornél, a házasság hete mozgalom országos koordinátora a rendezvény csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.

Herjeczki Kornél kiemelte: az idei év központi programjaiban nagyobb figyelmet fordítanak a fiatalabb generációra. Emellett idén először ingyenes online párkapcsolati tréninget is szerveznek, amelyre a rendezvény honlapján lehet majd jelentkezni.

A tizedik alkalommal megrendezett program idei mottója "Veled kiteljesedve", "házaspár arca" Madarász Isti filmrendező és felesége, Kerekes Monika - hangzott el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.