Mackó kék dzsekiben

Fulladásveszélyes plüssmacikat hív vissza a Scania

A Scania arra kéri a vásárlóit, hogy haladéktalanul függesszék fel a termék használatát, és azt vigyék vissza bármelyik Scania márkaszervizbe, ahol visszakapják a teljes vételárat.

2017.02.01 15:53MTI

A Scania termékbiztonsági okokból visszahívja kék Scania dzsekis Teddy plüss mackó termékét - közölte a cég szerdán az MTI-vel.

A plüss mackókat azért hívják vissza, mert a termék cipzárja kilazulhat, leeshet, így fulladásos veszélyt jelent. Eddig egyetlen ilyen esetről sem érkezett jelentés - jegyzi meg a tájékoztatás.

A Scania arra kéri a vásárlóit, hogy haladéktalanul függesszék fel a termék használatát, és azt vigyék vissza bármelyik Scania márkaszervizbe, ahol visszakapják a teljes vételárat. (A visszahívott termék: "Plüss mackó kék Scania dzsekiben", cikkszám: P / N 2199875.)

A termékből összesen 7531 darabot értékesítettek világszerte - tartalmazza a közlemény. A Scania Hungária Kft. MTI-nek adott információja szerint: Magyarországon összesen 130 darabot értékesítettek a megjelölt termékből.

Teddy mackó kék Scania dzsekiben (Fotó: Scania)


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.