Influenza

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el a kalocsai és a kiskunhalasi kórházban

A kalocsai Szent Kereszt Kórház és a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház valamennyi fekvőbetegosztályán teljes látogatási tilalmat rendeltek el szerdán az influenzajárvány miatt.

2017.02.01 15:30MTI

Nagyné Szigeti Dóra, a Bács-Kiskun Megyei Kórház pr-menedzsere az MTI-nek elmondta: az intézmény kalocsai telephelyén teljes látogatási tilalom van, a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórházban ugyanakkor részleges a tilalom. A határozatlan időre szóló korlátozás a központi aneszteziológiai és intenzív osztályra, a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályra, valamint a szülészet és a nőgyógyászati osztály újszülött részlegére vonatkozik. Az intenzív osztályra a tünet- és panaszmentes hozzátartozóknak az osztályvezető engedélyezheti a látogatást, amennyiben rendelkeznek influenza elleni védőoltás igazolással.

Teljes látogatási tilalom van érvényben néhány napja a Bajai Szent Rókus Kórházban és szerdától már a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban is.

A Bács-Kiskun Megyei Kórház kiskunfélegyházi telephelyén egyelőre nem vezettek be semmilyen korlátozó intézkedést.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.