Influenza

Jász-Nagykun-Szolnok megye két kórházában van látogatási tilalom

Jász-Nagykun-Szolnok megyében a jászberényi Szent Erzsébet Kórházban és a mezőtúri kórházban van érvényben látogatási tilalom az influenzajárvány miatt.

2017.02.01 12:54MTI
hirdetés

Sinkó-Káli Róbert, a jászberényi kórház főigazgatója és Csellár Zsuzsanna, a mezőtúri kórház főigazgatója arról adott tájékoztatást, hogy a tilalom visszavonásig marad hatályban.

Nagyné László Erzsébet főigazgató az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében hangsúlyozta, hogy Karcagon, a Kátai Gábor Kórházban nincs és idén még nem is volt látogatási tilalom. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) nem tett erre vonatkozó javaslatot, és az intézményben sem észleltek olyan mértékű influenzajárványt, ami a látogatás korlátozását indokolta volna - szögezte le.

Szintén látogathatók a betegek a szolnoki Hetényi Géza kórházban - közölte Maroska Anikó, az intézmény ápolási igazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.