Sztárhírek

Benke Laci bácsi miatt esett egymásnak Sóbert Norbi és Fördős Zé

A fitneszguru és a gasztroblogger Balázsék reggeli műsorában osztotta ki egymást. Alaposan.

2017.01.30 12:12ma.hu
Fotó: Facebook/Norbi update

Schobert Norbert védelmébe vette a "hagyományos magyar ételeket újraértelmező" receptjei miatt sokat támadott Benke Laci bácsit.

"Büszkék lehettek! Kórházba juttattátok Laci Bácsit! Az elmúlt hetekben a csodás internetes publikációk, a divatos gasztrobloggerek aljasan összevágott videókkal és ocsmány, becsmérlő kritikákkal támadták a házias, egyszerű, vidám főzés Atyját, a szakács Világbajnokot. Mélységesen szégyelljétek magatokat! Én megvetlek titeket" - írta a Facebook-oldalán, ahol két Laci bácsiról készült fotót is megosztott, miután meglátogatta az idős séfet a kórházban.

Fördős Zé gasztrobloggerre, a Konyhafőnök zsűritagjára különösen kiakadt, neki azt üzente, hogy tanuljon meg főzni.



A hétvégi balhé kapcsán Sebestyén Balázsék élőben kapcsolták össze a Reggeli Showban Norbit és Zét, akik alaposan összeszólalkoztak a műsorban.

A blogger hangsúlyozta: valójában nem is ő ment neki Laci bácsinak, csak egy újságírói kérdésre válaszolt, amikor azt mondta, hogy a szakács azonnal kiesne a Konyhafőnökből azokkal az ételekkel, amelyeket főzni szokott.

"Norbi nagyon sok dolgot mos össze úgy, hogy az már ferdítésnek minősül. Én azokat az ételeket minősítettem, amiket azokban a konkrét ételekben lehet látni. Bizony azok kifogásolhatók. De ettől még Laci bácsinak az életművét nem kell védeni, mert senki nem támadta meg. (...) Erre a posztodra ki merem mondani, hogy lájkvadászat" - jelentette ki.

Persze, Norni sem késlekedett a csípős válasszal.
Nem mosok össze semmit. Laci bácsinak évek óta magas a cukra, a vérnyomása, rossz a veséje. Idős, cukorbeteg ember. Ő magát próbálja erősnek mutatni, de felment az egekbe a vérnyomása, megroggyant és kórházba került. Lehet mondani az okos dumákat, de én ültem az ágya szélén nem egyszer, én beszélek vele telefonon naponta, mert régi barátok vagyunk" - hangoztatta.
Fördős azzal zárta le a vitát egy beteg ember fotóival nem etikus dolog lájkokat gyűjteni, mire Norbi azzal vágott vissza, hogy "emelje fel a seggét", és látogassa meg a szakácsot a kórházban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.