Etetés

Fejenállás közben szoptatott - kiverte a biztosítékot

Az Instagramra tette fel a felvételt az anyuka: miközben ő fejen állt, addig egy éves kislánya "kiszolgálta" magát. A közösségi oldalak azonban ez nem mindenkinek tetszett, sokan kiakadtak rá.

2017.01.10 19:39ma.hu
hirdetés

A Mottajuice felhasználónévvel közölt videó feltételezhetően az USA-ból származik, a rövidke jelenetben Julie Ann egyéves kislányt édesanyja éppen szoptatja. Különlegessége az, hogy az anyuka éppen jógázik és a fejenállást gyakorolta.

Sokan, még azok is, akik támogatják a nyilvános szoptatást, hangot emeltek a jelenet ellen. Pedig az anyuka csak azt mutatta be, hogy a szoptatás teljesen természetes dolog, és a babákat be kell vonni a lehető legtöbb tevékenységbe, így a sportolásba, vagy a jógába is.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.