Kutyahűség

Napokig vigyázott sebesült társára a sínek között egy kutya Kistéglásnál (videó)

A sérült szukára vigyázó hímet még a fejük felett elrobogó vonatok sem tudták elijeszteni.

2016.12.28 09:47ma.hu

Két napig vigyázott sebesült párjára egy kutya Kistéglásnál - írja a 24.hu. A nem mindennapi történetet az ukrajnai Ungvárban élő Denisz Malafeev osztotta meg a Facebook-oldalán. "Két napon keresztül tartotta melegen a folyamatos veszélyben. Nem tudom minek nevezzem: ösztön, szeretet, barátság, kötődés. Csak annyit tudok, nem minden ember lenne erre képes. Mindannyian tanulhatunk belőle" - írta a férfi.



Malafeev több videót is megosztott a kutyákról. Egyikük súlyosan megsérült, ezért segítség nélkül nem tudott kikecmeregni a sínek közül. Az egyik felvételen jól látni, ahogy egy vonat robog el a fejük felett - de még ez sem tudta eltántorítani a hímet attól, hogy a sérült szuka mellett maradjon.



A kutyákat végül Malafeev és családja mentette ki a sínek közül. Nem volt egyszerű dolguk, mivel a hím annyira féltette a párját, hogy még a segítségükre siető embereket is megmorogta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.