Szívszorító

Két életet mentett meg a 41 napos szervdonor

Theodore Omondi csupán 41 napot élhetett, de a halálával megmentett két másik életet.

2016.12.22 10:36ma.hu

Minden valószínűséggel Theodore Omondi Nagy-Britannia legfiatalabb szervdonorja. A pici csupán 41 napot élhetett mielőtt elvitte egy hirtelen betegség, de a halálával megmentett két másik életet.

Theodore Omondi (Fotó: PA)

A tüdejét az öthónapos Imogen Bolton kapta, akinek a sajátja nem fejlődött ki rendesen, a veséit pedig egy fiatal felnőtt, akit nem neveztek meg.

Theo szülei nagyon büszkék a kisfiukra. "Minden lélegzet, amit Imogen vesz, a fiunké is, minden születésnap, amit megünnepel, a fiunké is egyben."

Imogen szülei nem találtak szavakat, amivel kifejezhetik a hálájukat: "Az ő csodálatos ajándékuk nélkül Imogen nem lenne többé".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.