Sztárpletyka

Itt vannak az első paparazzifotók Harry hercegről és a barátnőjéről

Károly herceg és Lady Diana fiát amerikai barátnőjével, a Brilliáns elmék című sorozatban is szereplő Megan Markle-lel együtt kapták lencsevégre Londonban.

2016.12.16 14:32ma.hu
Fotó: Daily Mail

A Daily Mail pénteken tette közzé a Harry hercegről és aktuális barátnőjéről, Megan Markle-ről készült első közös lesifotókat. Károly herceg és a néhai Ladi Diana fia már hónapok óta jár a Brilliáns elmék című sorozatból ismert amerikai színésznővel, de ezidáig nem tudtak róluk közös képet készíteni a paprazzók.

A párt meghitt londoni sétájuk közben kapta lencsevégre a pletykaoldal fotósa, a The Curious Incident of the Dog in the Night-Time című darab premierje után.

A hírek szerint Harry novemberben már a bátyjának, Vilmosnak is bemutatta újdonsült kedvesét - igaz, a karácsonyt nem fogják együtt tölteni, mert a színésznőt nem hívták meg Sandringhambe, hogy kedvesével együtt a királynő társaságában tölthesse az ünnepet.

br>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.