Karácsonyi csoda

Megmentette a karácsonyt a hős postásnő (videó)

A bátor postai alkalmazott az égő kocsiból mentette ki a karácsonyi ajándékokat.

2016.12.16 12:35ma.hu

Sok ember karácsonyát mentette meg az a postásnő, aki kedden egy égő furgonból menekítette ki az ajándékokat az észak-karolinai Wake Forestben.

A kézbesítő hőstettéről készült videót egy 16 éves fiatal osztotta meg az interneten. A környékbeli lakók szerint a hölgy nagyon komolyan vette a munkáját. " Fantasztikus és hősies dolgot vitt véghez, amikor megpróbálta megmenteni a csomagokat - főleg, hogy lassan itt a karácsony" - mondta a pittsburgi WPXI-nek nyilatkozva az egyik lakó.

A hatóságok szerint a tűz a motorteréből indult, és onnan terjedt tovább az autó többi részére. A Wake Forest-i tűzoltóknak szerencsére sikerült eloltaniuk a tüzet, de mint mondták, a postásnő és egy arra járó helybéli segítsége nélkül nem tudták volna megmenteni az ajándékokat. "Ha nem áll félre, és nem kezdi kipakolni a csomagoklat, nem sokat tehettünk volna. Ő volt, az, aki megmentette a karácsonyt" - jelentette ki Ed Barrett, a helyi tűzoltók parancsnoka.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.