Családbarát Munkahely

Babaszobát avattak a Debreceni Egyetemen

Babaszobát avattak szerdán a családbarát munkahely címet már többször kiérdemlő Debreceni Egyetemen.

2016.12.15 01:30MTI
hirdetés

Bartha Elek rektorhelyettes a szerdai átadón kiemelte: a Debreceni Egyetem nemcsak a város, hanem a térség legnagyobb munkáltatója, és mint ilyen, nagy figyelmet szentel a dolgozók és a hallgatók közérzetének javítására.

Egy egyetem alapfunkciói között az is szerepel, hogy a kívánt feltételeket előteremtse munkavállalói számára, azaz összeegyeztesse a munkahelyi és család kötelezettségek teljesítését - közölte.

A most átadott 36 négyzetméteres, csaknem 3 millió forintos saját forrásból kialakított részlegben van pelenkázó, szoptató helyiség, játszószoba, mosdó. A babaszobát 2017 januárjától a Lelkierő Egyesület munkatársai üzemeltetik teljes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.