Hétköznapi hősök

Befagyott tó közepéből mentették ki a jeges vízben fuldokló kutyát (videó)

"Rögtön ott vagyunk. Tarts ki" - drámai videó Csernyis megmentéséről.

2016.12.13 08:24ma.hu

Csernyis, a kutya kis híján elpusztult, amikor Oroszországban egy befagyott tó jegére merészekedett, és beleesett a vízbe.

Kétségbeesetten küzdött az életéért - szerencséje volt, mert két arra járó építőmunkás észrevette és a segítségére sietett.

A munkások azonnal csónakba pattantak, és hősiesen törték a jeget, amíg oda nem értek a jeges vízben vergődő kutyához. "Rögtön ott vagyunk. Tarts ki!" - kiabálták. Miután a csónakba húzták, egyikük meg is masszírozta, hogy felmelegítse a csontig átfagyott állatot.

Szerencsére, úgy fest, a halál torkából megmenekült kóborkutyának végre jobbra fordul a sorsa: egy helyi nő örökbe fogadta, és óvó szeretettel veszi körül. Új gazdája szerint Csernyis igazi mintaeb: ő a legengedelmesebb páciens az állatorvosnál, és a hosszú autóutakat is nagyon jól viseli.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.