Válasszon valakit és ajándékozza meg!

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban

Szombaton rendezik meg az Állatok Karácsonya elnevezésű jótékonysági gyűjtést a budapesti NOÉ Állatotthonban, ahol a bent lakó kutyák, macskák és kisállatok tartásához elengedhetetlenül szükséges eszköz- és gyógyszerfelajánlásokat várják.

2016.12.09 15:40MTI

Több mint 1200 lakója számára rendez gyűjtést az ünnepek közeledtével az állatotthon, amely elsősorban külső és belső parazita elleni szereket, állatoknak és embereknek egyaránt adható gyógyszereket és étrendkiegészítőket vár, de a sétáltatáshoz használatok pórázoknak és nyakörveknek, egyszer használatos gumikesztyűknek és bármilyen takarítószernek is örülnek - közölték az állatvédők az MTI-vel.

Továbbá fogadnak munkálatokhoz, etetéshez, itatáshoz használatos eszközöket, valamint talicskát, lapátot, ásót, csákányt, hólapátot, műanyag medencének használható homokozót, pormentes és tiszta forgácsot, szalmát, hőfüggönyöket, illetve tiszta és jó nedvszívó textíliákat, pokrócot, lepedőt, paplanhuzatot, törölközőt száraz és konzerv kutya- és macskatápokat is.

A részletes lista az állatotthon honlapján olvasható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.