Sztárpletyka

Madonna Michael Jacksonnal is összejött egy fordulóra (videó)

Az énekesnő egy tévéműsorban mesélt a néhai popsztárral való kalandjáról. Egyébként remek formában van, még twerkelni is tud.

2016.12.08 15:15ma.hu
Fotó: AFP

Madonna szerdán a The Late Show Carpool Karaoke című műsorában vendégszerepelt. Az 58 éves énekesnő egy autóban ülve James Corden műsorvezetővel együtt végigbulizta és énekelte fél New Yorkot, és persze néhány szaftos részletet is megosztott az életéről a nézőkkel.

Mint mondta, gyerekkorában szeretett volna apáca lenni, mert "izgatta, mi minden történhet a fekete ruha alatt", de excentrikus viselkedése és nyilatkozatai miatt az egyház háromszor is kiközösítette. Egyébként ma már nyugodt, kiegyensúlyozott életet él: nem iszik, nem dohányzik és partykra sem jár.

Madonna azt is bemutatta, hogyan kell autóban twerkelni. A legnagyobb megrökönyödést azonban mégsem ezzel váltotta ki a műsorvezetőből, hanem azzal, hogy bevallotta, egy alkalommal összecsókolózott jó barátjával, a néhány évvel ezelőtt elhunyt Michael Jacksonnal. Mint mondta, kénytelen volt ő kezdeményezni, mert Jacko "kicsit félénk volt", de egy üveg chardonnayval sikerült feloldania a gátlásait.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.