Karma

16 vetélés után végre kislánya született - 14 óra alatt vitte el az agyhártyagyulladás a másfél éves babát

Mérhetetlen tragédia sújtja az anyát.

2016.10.26 18:22ma.hu
Screenshot

Szinte csodának tartották, hogy 16 vetélés után végre babája született a 32 éves Lizzie Allennek. Az anya szinte repkedve élte életét kislányával, amikor egyszer csak a mindössze 15 hónapos babánál lázat vett észre.

Azt hitte, csak egy aprócska nátha lehet, ezért csak a szokásos házi praktikákat vetette be, a kislány jobban is lett, még játszani is nekiállt, ám nem sokkal később Fleur-Rose Allen súlyos rohamot kapott. Édesanyja azonnal kórházba rohant vele, rohamkocsi vitte őket, de pár óra múlva már a negyedik szívmegállásán volt túl a kicsi, majd halottnak nyilvánították. Mindez 14 óra leforgása alatt. Lizzie Allen nem tudott magához térni.

Jelenleg azon dolgozik, hogy az agyhártyagyulladás komoly veszélyeire felhívja a többi szülő figyelmét. Hiszen egy gyermek élete mindennél fontosabb, ő maga 16 vetélés után maradt terhes, így mérhetetlenül örült megszületett gyermekének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.