Jól vannak a babák

Négyes ikrek születtek Budapesten

Négyes ikrek születtek Budapesten; a kislány, a három kisfiú és az édesanyjuk jól van - közölte az RTL Klub híradója pénteken.

2008.11.15 08:00MTI

Bernadett, Bertalan, Gábor és Péter kedden születtek, s bár koraszülöttek, maguktól lélegeznek és szájon át táplálják őket. "Ők tervezetten, császármetszéssel jöttek a világra, s teljesen jó állapotban, úgyhogy utólag is azt tudjuk mondani, hogy jó döntés volt ez így" - mondta Nádor Csaba, az Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) szülészeti osztályának főorvosa. 

Az ikrek lombikbébi-program keretében fogantak. A szülők 15 éves és 2 éves fiuk mellé szerettek volna egy kislányt. Minden hatszázezredik terhességből születnek négyes ikrek - hangzott el a híradóban. Tavaly, május 27-én a Semmelweis Egyetem II. számú szülészeti és nőgyógyászati klinikáján születtek négyes ikrek, akkor négy kislány jött világra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.