Agyvérzés

Súlyos stroke-ot kapott a Barátok közt egykori Hoffer Misije

Mindössze 44 éves a Kiskutas polgármestereként dolgozó Halász Gábor, aki agytörzsi stroke-ot szenvedett augusztus elején egy borfesztiválon.

2016.08.26 15:39ma.hu

Hetekre lebénult, a saját benyelt nyálától tüdőgyulladást kapott a mindössze 44 éves Halász Gábor, miután agytörzsi stroke-ot szenvedett augusztus elején egy borfesztiválon.

"Iszonyatos pánikroham jött rám, amikor éreztem, nem tudok felkelni és közben azt hallottam: 'te, ez nem a Hoffer Misi a Barátok köztből?'" - írja a Blikk a Best alapján.

A 44 éves Halász elmondta, miután megérkezett a borfesztiválra és kiszállt a kocsiból, elkezdett elmenni a hangja, nem tudott megszólalni és összeesett. Egyedül volt, és az emberek elmentek mellette, szerinte - mivel borfesztiválon voltak - azt hihették, hogy részeg.

"Iszonyatos pánikroham jött rám, amikor éreztem, nem tudok felkelni és közben azt hallottam: 'te, ez nem a Hoffer Misi a Barátok köztből?'. Szörnyen festhettem, mert folyt a nyálam és hörögtem" - idézte fel.

Halász szerint ha otthon történik vele mindez, már nem élne. A fesztiválon viszont végül kihívták hozzá a mentőt.

Agytörzsi stroke miatt intenzív osztályra került, ahol egy idő után azt mondták neki, már nincs életveszélyben, de újra kell tanulnia a járást.

A község közösségi oldalán üzent a polgármester

"A Polgármester úr köszöni a jókívánságokat. A mielőbbi viszontlátásban bízva üdvözletét küldi Kiskutas lakosságának, munkatársaknak, ismerősöknek, barátoknak."


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.