Erekció

Interaktív térkép mutatja, melyik országban mekkora a pénisz

Ha esetleg ezen törné a fejét, nem kell tovább találgatnia, a térkép megmutatja, melyik nemzet mekkorával büszkélkedhet.

2016.08.24 20:59ma.hu
Kattintson az interaktív térképért!

Számos tanulmány adatait használták fel az interaktív térkép elkészítéséhez, hogy megmutassák, mekkora skálán mozog a merev pénisz a világban. Észak-Amerikában például 14,2 cm és a szomszédos országokban is hasonló az átlag. Ez a középmezőnynek számít egyébként.

Biológiailag a nyugat-afrikai országok, mint például Ghána férfiai nyertek, az átlagos hossz 16 cm. Az érem másik oldala az ázsiai országok, ahol az átlagos méret 9,3-10,5 cm között mozog.

Persze az már régóta ismert, hogy a jó szex nem a pénisz méretétől függ, így nem kell alábecsülni egyik nemzetet sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.