Balesetbiztos

Így néznénk ki, ha autóbalesetállóra lennénk tervezve

Ilyenek lennénk, ha testünk úgy lenne tervezve, hogy kibírja a kocsik ütközését.

2016.07.22 17:53ma.hu
Transport Accident Commission

Bemutatjuk Grahamot, akit egy baleseti sebész tervezett. Az ausztrál közlekedésibaleset bizottsága által folytatott projekt célja, hogy bemutassa, mennyire sebezhető az ember.

Graham eltorzult teste teljesen baleset-biztos. Koponyára akkora mint egy jó nagy Halloween-i tök, és igencsak ki van párnázva, hogy megvédje a sérülékeny agyat. A fülét benyelte a fején duzzadó hústömeg, ahogyan a nyakát is - ami nincs is.

Bordái párnázottak, alsó végtagjai és térde rugós.

Patricia Piccinini a baleseti kutatóközpont szakembere szerint az autók sokkal jobban fejlődtek, mint az ember, Graham pedig arra jó, hogy segít megvédeni magunkat a saját hibáinktól.

Transport Accident Commission


Transport Accident Commission


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.