Illegális bevándorlás

Flörtölni tanítják a migránsokat - Videón az eredmény

Egy szexuálpszichológus és női segítője készíti fel a őket a "német viszonyokra".

2016.05.10 08:58ma.hu

Televíziós adás készült a németországi migránsok speciális integrációs kurzusairól, melyeken a flörtöléstől kezdve a visszautasításig szinte mindent körüljárnak a terapeuták - írja a Hirado.hu.

Hogyan beszélünk a német nőkkel? - teszi fel a kérdést Christian Zak szexuálpszichológus a migránsoknak szóló kurzusán, ahol női kollégája segítségével szerepjátékokat gyakorolnak a Németországba érkezett bevándorlókkal. Az óráról a Bayerischer Rundfunk televíziós csatorna is készített egy rövid műsort.

A kurzust vezető pszichológus elmondása szerint a migránsok zömének fogalma sincs, hogyan kell beszélni a német nőkkel, ezért női kollégájával együtt tartják a kurzust, majd a szerepjátékok után női és terapeuta szemmel is értékelik az órát.

A nem azt jelenti, hogy nem

Zech minden óra végén hangsúlyozza, hogy a nem valóban azt jelenti, hogy nem. Egy korábbi, márciusi interjúban azt emelte ki, hogy szerinte a bevándorlóknak csak egy kis része veszélyes, legtöbbjük csupán félénk, sokan ránézni sem mernek egy nőre.

Női segítője legtöbbször azt javasolja a szituációs játékban résztvevő férfiaknak, hogy lassan, lépésről lépésre haladjanak a kommunikációval, nem kell rögtön letámadni egy nőt, ha megtetszik.

A videón szereplő szomáliai bevándorló bevallása szerint azt tanulta meg az órán, hogyan kell rendesen beszélni, ha egy nőnek akar valamit mondani.

A közvélemény ezzel szemben veszélyesebbnek tartja a Németországba érkezett migránsokat, főleg a szilveszteri tömeges zaklatás után, melynek a társadalmi felháborodás ellenére sem lettek komolyabb jogi következményei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.