Szabadidősport

Kihívás Napja - Meghosszabbították a nevezési határidőt

Akik még nem regisztráltak, de szeretnének részt venni Magyarország legnagyobb szabadidősport eseményén, május 11-ig adhatják le nevezésüket.

2016.05.05 23:35MTI

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) meghosszabbította a nevezési határidőt az idei Kihívás Napjára.

Az MSZSZ csütörtöki közleménye szerint azok, akik még nem regisztráltak, de szeretnének részt venni Magyarország legnagyobb szabadidősport eseményén, május 11-ig adhatják le nevezésüket a www.kihivasnapja.hu oldalon. A településeken kívül az idén tanintézmények, sportszerkesztőségek, tűzoltó-parancsnokságok és cégek is versenyeznek majd a május 25-én.

A kezdeményezésnek - melyet idén a főtámogató Coca-Cola Testébresztő programja segít - az a célja, hogy felhívja a lakosok, önkormányzatok, tanintézmények figyelmét a testmozgás és az aktív egészséges életmód fontosságára.

A 25 éves múltra visszatekintő Kihívás Napjának a célja változatlanul az, hogy minél többen végezzenek legalább napi negyedórányi aktív testmozgást. A közlemény emlékeztet rá, hogy tavaly több mint 67 millió aktív mozgással töltött percet regisztráltak az eseményen.

Az MSZSZ februárban azt írta, hogy idén nyolcszázezer ember részvételére számít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.