Élet-mód

A 75 éves Ringo Starr fiatalabbnak néz ki, mint a 48 éves fia

Hogy csinálja, hogy így csinálja?

2016.04.30 13:57ma.hu

A Beatles tagjairól közismert volt a tény, hogy nem vetették meg az élvezeteket. Ringo Starr zűrösebb éveiben napi 16 üveg bort és rengeteg kokaint is elfogyasztott. Mégis úgy néz ki egy minap elkapott fotó alapján, mintha nem fogna rajta az idő.

A fényképen mellette saját, Barbara Bachtól született 48 éves fia látható. Most mondják meg őszintén: elhiszik, hogy a jobb oldali az idősebb férfi?

dailymail

Ringo és felesége rendszeres látogatója egy londoni bioboltnak, nagyon szigorú diétát tartanak, ami leginkább brokkolival készült fogásokból áll.

A Beatle fiatalos ragyogásának egyik legfőbb oka sikeres, évtizedek óta tartó házassága Barbarával, aki 68 évesen szintén elképesztően néz ki.

A fiatalkori kilengések már régen a múlt ködébe vesztek, bár Ringo megjelenésén sokat dob vékony testalkata, laza stílusa - és a rosszakarók szerint némi hajbeültetés is történt a közelmúltban.

Akárhogy is van, jól néz ki - jobban, mint a szintén keményvonalas vegetáriánus, 73 éves Paul McCartney.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.