Átmeneti állapot

3 pohárral később

Érdekes portrésorozat becsípett emberekről...

2016.04.10 10:04ma.hu

Marcos Alberti fotográfus "3 pohárral később" címet viselő projektje azt vizsgálta, hogyan változik az ember, miközben becsíp. Így készült ez a portrésorozata rengeteg barátjáról, akiket lefotózott ivás előtt, 1, 2 illetve a 3. pohár elfogyasztott bor után.

"Meg akartam mutatni a mérsékelt alkoholfogyasztás jó oldalát" - mondta Alberti. "Barátokkal, jó környezetben, kevéske finom bor mellett nagyon jól el lehet tölteni az időt."

Jól látható a sorozatokon, hogyan változnak az egyes személyek 1-1 pohár után. Először vidámabbnak, majd barátságosabbnak tűnnek, végül pedig már látni, hogy be vannak csípve.











































Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.