Képtár

Ön is így néz ki 1-2-3 pohár bor után?

Folyamatfotók a becsiccsentésről.

2016.04.09 16:39ma.hu
Fotóük: Bored Panda

Egy mondás szerint az első pohár bor az étkezéshez kell, a második pohár a szerelemhez, a harmadik a súlyos testi sértéshez - mondja Marcos Albert, a brazil fotós.

Saját barátait fényképezte le a "3 pohár" nevű projektjében. Az első fotó rögtön a műterembe érkezésükkor készült, annak érdekében, hogy a modellek alapállapotát rögtön rögzítse - mindannyian stresszes, fárasztó munkanap után voltak.

Már az első pohár után látszott, hogy oldódik a feszültség.

Bár mindannyian megittak három pohár erős vörösbort, a harmadik után mégsem történtek testi sértések.

A fotósorozat nem az alkoholfogyasztást propagálja - sőt, kifejezetten amellett voksol, hogy felelős, mértéktartó módon lehet lazítani a - ráadásul egészséges - vörösbor segítségével.




Ő sokáig tartja magát...








A keletiek kevésbé bírják :)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.