Termékvisszahívás

Fulladásveszélyes az IKEA denevérköpenye, blokk nélkül is visszaveszik

A cég visszahívja a LATTJO denevérköpenyt, miután három esetet is jelentettek, amikor a gyermekek nyakán zúzódások és horzsolások jelentkeztek jelmez használata közben.

2016.04.06 12:51ma.hu
Facebook Nébih

A köpeny a gyermekek nyakára szorult, emiatt pedig nem lehetett elég könnyen levenni. Egyetlen esetben sem volt szükség orvosi beavatkozásra, de fulladás és sérülések kockázata miatt az IKEA elővigyázatossági lépésként visszahívja a terméket. A LATTJO denevérköpenyek 2015 novembere óta vannak forgalomban az IKEA valamennyi piacán, kivéve Oroszországot és Indonéziát - írja a NÉBIH Facebook-oldalán.

Az IKEA arra kéri a vásárlóit, hogy aki korábban LATTJO denevérköpenyt vásárolt, tegye el azt a gyermekek elöl, és vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol a vételár teljes összegét visszakapja.

A teljes pénzvisszafizetéshez nincs szükség a vásárlást igazoló nyugta bemutatására.

További információk itt olvashatóak.

Központi információs vonal: 06-1-460-31-60.

A központi telefonos információ 9.00 - 21.00 óráig hívható.

Az IKEA elnézést kér az esetlegesen okozott kellemetlenségekért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.