Amilyen kicsi, olyan nagyszerű a Forever Beauty

A háború véget ért: leszámoltunk a narancsbőrrel!

Tavaly nyáron elkeserítő látvány fogadta szerkesztőségünk tagjait a tükör előtt állva. Idén épp ezért már időben bevetettük a csodafegyvert - és legyőztük a makacs narancsbőrt!

2016.04.04 12:00ma.hu
Fotó: ForeverBeauty.hu

Amikor tavaly nyáron lekerültek a vastag, ámde jótékony hatású ruhák, szerkesztőségünk hölgytagjai elkeseredetten álltak a tükör előtt, bánatosan szemlélve a hideg hónapok alatt észrevétlenül felkúszott kilókat és persze az örök ellenséget, a narancsbőrt. Aki valaha találkozott már vele, jól tudja, hogy ettől az alattomos jelenségtől nemhogy nehéz, de szinte lehetetlen megszabadulni, főleg végérvényesen.

Épp ezért kíváncsian vettük a kezünkbe a leírást egy méretében kicsiny, de teljesítményében nagyszerűnek ígérkező szerkezetről, a Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gépről. Nem csoda: ha narancsbőrről van szó, minden fegyvert be kell vetni a kőkemény háborúban! Néhányan vállaltuk a kísérleti alany szerepét az elmúlt hetekben, de még a 10 hetes próbaidőszaknak sem kellett eltelnie, mire visszavonhatatlanul beleszerettünk a gépbe, az eredmények ugyanis magukért beszéltek.

Most összegyűjtöttük a három legfontosabb dolgot, amiért mi imádtuk és imádjuk a kütyüt!

1. A Forever Beauty tényleg hatékony

Az ígéretek szerint a Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gép merőben más, mint a többi narancsbőr elleni módszer. Ez egyrészt abból fakad, hogy egyszerre (!) 3 professzionális narancsbőr elleni technológiát is bedob a siker érdekében, azaz a multipoláris rádiófrekvenciás bőrmegújítás, az ultrahangos mélymasszázs és a vörös LED fényterápia együttes erejével valóban meg tud szabadítani a zavaró narancsbőrtől.

Másrészt ez a tetszetős külsejű és kifejezetten női kézhez méretezett narancsbőr elleni készülék nemcsak felszíni és tüneti kezelést nyújt, mint például a narancsbőr elleni gélek, hanem kifejezetten a narancsbőrt okozó bajokat orvosolja a bőr mélyén. Ilyen többek közt a főképp nőkre jellemző kötőszöveti gyengeség, ami miatt a megnagyobbodott zsírsejtek áttüremkednek és narancsbőrös puklikat eredményeznek a bőrön.

Tudtad?

A diéta és a sport sajnos csődöt mondhat a narancsbőr elleni harcban, lévén ezekkel a módszerekkel nem igazán tudunk célzottan a narancsbőrt okozó laza kötőszövetre és az azon áttüremkedő zsírsejtekre hatni, valamint a meglazult bőrt sem feszesíthetjük.

Mi elsősorban a combjainkról (külső és belső comb egyaránt) akartuk eltüntetni a fránya narancsbőrt, de volt, aki a fenekén vagy a felkarján is használta a Forever Beautyt. Az eredmények minden testtájon ugyanolyan pozitívak voltak. Az optimális hatás érdekében a kezeléseket persze kúraszerűen kellett végeznünk, méghozzá mindig ugyanazokon a testrészeken, hetente 2-3-szor, összesen 10 héten keresztül (ez összesen kb. 20-30 kezelést jelent testtájanként).

A 10 hetes kezeléssorozat közben folyamatosan azt tapasztaltuk, hogy a kezelt testrészen a bőr állapota látványosan javul. Ráadásul ez a pozitív változás egészen elképesztő módon a 10 hetes kezeléssorozat befejezése utáni hetekben is folytatódott, köszönhetően a multipoláris rádiófrekvenciás bőrmegújító technológia egyedi elnyújtott hatásának.

2. Fájdalom nélkül és kényelmes szabadultunk meg a narancsbőrtől

Jóllehet azt az információt kaptuk, hogy a Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni kezelés teljesen fájdalommentes, azért bevalljuk, mi egy egészen picit aggódtunk, hiszen ki ne ismerné az alapigazságot: a szépségért meg kell szenvedni. Itt jött a második nagy meglepetés: nem lett igazunk, a kezelés meglepően kellemes és még az alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkező szerkesztőségi tagok is elégedett mosollyal zárták a kezeléseket. Jó hír, hogy a multipoláris rádiófrekvenciás bőrmegújító technológia erőssége állítható a készüléken, tehát mindenki kiválaszthatja a számára még kellemes legmagasabb fokozatot.

Fotó: ForeverBeauty.hu

Hűséges olvasóink emlékezhetnek rá, hogy a tesztidőszak már néhány hónappal ezelőtt elkezdődött, akkor megígértük, hogy mindenképp beszámolunk az eredményekről és a tapasztalatokról. Már akkori cikkünkben is kiemeltük a Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gép nagy előnyét, miszerint nem kell megbeszélt időpontra a szalonba rohanni, hanem akár a kedvenc sorozatunk nézése közben is elvégezhetjük a kezelést, saját otthonunk kényelmében.

Ez a pozitívum a 10 hetes kezeléssorozat közben mindannyiunknál csak tovább fokozódott, hiszen a munka és háztartás tömérdek teendője mellett egyértelműen bebizonyosodott, hogy nem lett volna időnk és energiánk kozmetikai szalonba járkálni. Tehát a hozzánk hasonló elfoglalt nőknek rendkívül hasznos a Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gép. A kis és könnyű szerkezet segítségével nem kell senkihez alkalmazkodni, bármikor használható. Arról nem beszélve, hogy bárhová magunkkal is vihetjük, ha úgy adódik.

3. És mindennek a tetejébe a Forever Beauty még diszkrét is

Az pedig, hogy saját otthonunk meghitt magányában, nyugodtan és stresszmentesen számolhattunk le a narancsbőrrel, hiszen nem kellett senki idegen előtt levetkőzni egy narancsbőr elleni kezelés miatt, az volt számunkra a hab a tortán. Imádtuk, hogy a Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gép maximális diszkréciót nyújt, segítségével elkerülhettük a kozmetikai szalonok kínos, pironkodós szituációkat.

A lényeg tehát: csak ajánlani tudjuk!

Bár volt bennünk némi szkepticizmus, ezúttal nem csalódtunk, a Forever Beauty 3TECH narancsbőr elleni gépet tehát jó szívvel ajánljuk bármelyik olvasónknak! Ha szívesen megszabadulna a narancsbőrtől, ugyanakkor spórolni is szeretne, akkor szerintünk érdemes beruházni ebbe a gépbe, a saját készülékkel ugyanis korlátlan számú kezelést végezhetünk el, akár több testrészen is (combok, fenék, has, kar, stb.), méghozzá a szalonkezelések árának töredékéért – és ha a család többi tagja is elcsábulna, a haszon még jobban mérhető!

Fotó: ForeverBeauty.hu


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.