Programajánló

Szerdán nyit a Városligeti Műjégpálya

Szerdán nyit a Városligeti Műjégpálya, és várja a korcsolyázni vágyókat szombatonként meghosszabbított nyitva tartással és változatlan jegyárakkal.

2015.11.23 18:56MTI

Idén nyáron elvégezték a Műjégpálya hűtéstechnológiai rendszerének bővítését, többek között felújították az 1986-os gyártású hűtőkompresszorokat, és 70 százalékkal nagyobb hűtőteljesítményűre cserélték a hűtőgépházi hőcserélőket is, ennek köszönhetően a pálya hűtőberendezése az eddigieknél hatékonyabban tudja majd kezelni a szélsőséges időjárás okozta üzemeltetési nehézségeket - olvasható a Fővárosi Önkormányzat MTI-hez eljuttatott közleményében.

A kapacitásbővítés eredményeként a 2015-2016-os téli szezontól kezdődően a jég előállítását végző berendezések akár melegebb téli időjárási körülmények között is kiváló minőségű, sportolásra alkalmas jégfelületet lesznek képesek létrehozni. A korszerűsítéssel lehetővé válik, hogy az elkövetkezendő téli szezonokban a Városligeti Műjégpálya megszakítások nélkül, folyamatosan működhessen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.