Fejlesztés

Van mobilja? Akkor pulzust is tud mérni vele

Bármilyen készüléken működik a pulzusmérés. Nincs szükség semmilyen külső eszköz csatlakoztatására.

2015.11.20 15:17ma.hu

Az Azumio fejlesztése, az Instant Heart Rate alkalmazás számos díjat nyert, s több mint 25 millióan töltötték le eddig - írja a hirado.hu.

Lényege az egyszerűségében rejlik: letöltése után minden konfigurálás nélkül azonnal működik. Csak indítsuk el az alkalmazást, tegyük a mutatóujjunkat a mobil kamerájára, s másodperceken belül megjelenik a pulzusszám, ahogy az orvosi pulziométereken.


A kapott szám értékelésében segít számos magyar nyelvű internetes oldal, jól érthető ábrákat kínál az alkalmazás saját portálja is. A webbeteg szerint 50-60/perc és 120/perc közötti értéket tekintünk normálisnak.

Az alkalmazás ingyenes, cserébe el kell viselnünk a beágyazott hirdetéseket. Letölthető Android, Windows Phone és iPhone eszközökre.

Természetesen semmilyen mobilalkalmazás nem helyettesítheti az orvosi kontrollt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.