Programajánló

Országfutás másodszor jövő szombaton

A márciusi debütálás után jövő szombaton rendezik a II. Országfutást.

2015.10.13 06:30MTI

A szervezők hétfői tájékoztatása szerint ingyenes regisztrálás mellett ezúttal is bárki, bárhol lefuthat vagy legyalogolhat legalább öt kilométert, így nem kell elutaznia a versenyre, nevezési díjat fizetnie, ugyanakkor mégis egy közösséghez, egy közös ügyhöz tartozónak érezheti magát. A cél az, hogy a résztvevők lefutott vagy legyalogolt kilométerei összességében minél többször kiadják a határ hosszának megfelelő 2246 kilométert.

Az I. Országfutást márciusban rendezték, akkor az eredeti tervet, az ország "körbefutását" hússzorosan túlteljesítve a közel 4000 regisztrált futó 46 733 kilométert tett meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.