Programajánló

Nyitott Balaton őszi programokkal, kedvezményekkel

A Nyitott Balaton szeptember 25. és október 5. között zajló kampánya idején programokkal, ingyen vitorlázással, kedvezményes szobafoglalással, újborokkal szeretnék ősszel is a Balatonhoz csábítani a turistákat, az akcióhoz 182 szálláshely és 86 vendéglátóhely csatlakozott.

2015.09.24 22:30MTI
Facebook

A szervező Balatoni Regionális TDM Szövetség MTI-hez eljuttatott közleményéből az is kiderül, hogy a kampány idején összesen 162 programmal várják a vendégeket a tó körül, több vendéglátóhely kedvezményes menüket kínál, és a csatlakozó szállásadók 20 százalékot engednek szobaáraikból.

Semsei Sándor, a Magyar TDM Szövetség elnöke úgy fogalmazott, ezzel az akcióval a balatoniak nem a nyári szezont akarják meghosszabbítani, hanem gyakorlatilag újabb szezont szeretnének teremteni. Az őszi kínálat, mint például a kerékpáros túrák, a nemzeti parkok látványosságai, vagy az őszi gasztronómiai fesztiválok, nem feltétlenül kötődnek a nyárhoz - tette hozzá.

A kampányt a Magyar Turizmus Zrt. is támogatja. Az őszi balatoni akcióról további részleteket a www.nyitottbalaton.hu -n lehet olvasni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.