Kérem a számlát

Nyerhetnek a Horvátországban nyaraló, számlát kérő turisták

"Kérem a számlát" elnevezéssel nyereményjátékot hirdetett a horvát pénzügyminisztérium külföldi turisták számára.

2015.08.12 13:04MTI

Azoknak a külföldi turistáknak, aki a Horvátországban nyaralnak, mindössze annyit kell tenniük a nyereményért, hogy a fogyasztásukról áfás számlát kérnek, és azt elküldik a horvát szerencsejáték-társaság (Hrvatske lutrije) címére.

Aki legalább húsz számlát beküld, nyaralást nyerhet 15 ezer kuna (650 ezer forint) értékben, melyet 2016-ban válthat be. A játékban mindenki részt vehet, aki szeptember 9-éig elküldi a számlákat tartalmazó borítékot a megadott címre.

A tárcának a nyereményjátékkal az a célja, hogy a turisták minél több számlát gyűjtsenek össze, ezzel segítsék a minisztérium munkáját abban, hogy visszaszorítsák az adócsalást - írta a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.