Kutyát gazdához

Sürgősségi örökbefogadó nap az Illatos úti telepen

Nem férnek már el a befogadott kutyák, ezért sürgősségi örökbefogadó napot tart vasárnap a fővárosi állategészségügyi szolgálat az Illatos úti telepen.

2015.06.25 10:31Havariapress
Facebook Ebrendészet

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti telepére évente - csupán Budapestről - több mint 2000 kutya kerül be, ezáltal szinte állandósult a túlzsúfoltság. Ezért a szolgálat több állatot csak akkor tud befogadni, ha sikerül örökbe adni néhányat a jelenleg gazdára váró kutyák és macskák közül.

Ezért nélkülözhetetlen az elkötelezett állatbarátok segítsége: ha kutyát akarnak a családba fogadni, akkor elsősorban az Illatos útról válasszanak, így segítve azokon, akiknek erre a legnagyobb szükségük van. A telep támogatói segítséget nyújtanak az új gazdiknak a kutyás élet kezdetéhez: a Vigyél Haza Alapítvány minden ezen a napon magánszemély által örökbefogadott kutya ivartalanítását átvállalja, valamint ajándékcsomagok is várnak a vasárnap (június 28-án) 10 és 14 óra között az Illatos úti telepre látogató örökbefogadókra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.