Két keréken

Kerékpáros szervizpont Kőbányán

Kerékpáros szervizpontot és pihenőállomást alakított ki a X. kerületi önkormányzat a két legforgalmasabb kerületi kerékpárút kereszteződésében.

2015.06.26 03:30MTI
freedigitalphotos.net/adam

Kovács Róbert (Fidesz-KDNP), Kőbánya polgármestere kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Harmat utca és a Sibrik Miklós út kereszteződésében létesített szervizállomáson a kerékpárosok elvégezhetik a menet közben esedékessé vált kisebb javítási munkákat. A szervizponton rögzített pumpa, a váz megemelésre alkalmas, szintén rögzített állvány található és a szereléshez szükséges szerszámokat is kihelyezték.

A szervizállomást egyidejűleg 6-8 biciklis tudja használni - közölte a kerület vezetője.

A pihenőterületen információs táblát, padokat, hulladékgyűjtőt és kerékpártámaszokat helyeztek el, az ott történteket térfigyelő kamera rögzíti.

Az önkormányzat mintegy 6 millió forintból alakította ki a területet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.