Egy kis mozgás mindenkinek kell

Kihívás Napja: csaknem egymillióan sportoltak

Csaknem egymillióan sportoltak szerdán Magyarország legnagyobb szabadidős sportrendezvényén, a Kihívás Napján, melynek fő célja az aktív testmozgás népszerűsítése.

2015.05.22 04:30MTI

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) csütörtöki tájékoztatása szerint a települések közötti versenyekben a lakosság számának megfelelően hét kategóriában lehetett részt venni. Idén Hernádszentandrás, Nagynyárád, Szank, Nyíradony, Makó, Kazincbarcika és Újpest bizonyult a legsportosabbnak.

Az iskolák versenyében az Encsencs-Penészlek-Nyírvasvári Általános Iskola Penészleki Tagintézménye végzett az első helyen, megelőzve a Radnóti Miklós Általános Iskola Csákberényi Tagiskoláját és az Endrefalvai Móra Ferenc Általános Iskolát.

A résztvevők az idén összesen több mint 70 millió percet sportoltak, többet, mint a tavalyi, közel 68 millió perces időtartam.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.